Recenze

Recenze ŽENY s.r.o.

Nabídli jsme testerkám z ŽENY s.r.o. možnost vyzkoušet náš produkt BGR-34EU. Níže si můžete přečíst jejich zpětnou vazbu po dobrání jednoho balení produktu

Dadkah

21.01.2018
Sice se mi zdá necelé dva měsíce na vyzkoušení výrobku jako celkem krátká doba, ale zdá se mi, že mi opravdu zabírá. Krevní cukr se opravdu snižuje a necítím se tak unavená, jako dříve. Při stejném stravování i zátěži. Za mne tedy doporučuji. Pozitirm je i to, že se jedná o čistě bylinný (přírodní) preparát.

76eva

21.01.2018
S tímto výrobkem jsem zatím spokojená nedělá mi žádný problém užívání uvidím jak využívám celé balení jak se budu cítit a hlavně na výsledky a pak se rozhodnu jestli koupím další balení děkuji za možnost testovaní doporučila jsem výrobek v rodině a známým.

Jaro

20.01.2018
Ajurvédský bylinný doplněk BGR-34EU je skvělou přírodní cestou, jak bojovat proti diabetu. Uvědomuji si, že důležité je upravit také jídelníček. Z toho přípravku mám dobrý pocit, protože je pouze přírodní a tak se nemusím bát žádných vedlejších účinků. Cukr jsem si měřil pravidelně a musím říct, že mi hladina cukru v průměru klesla o 1,5. Celkově se cítím vitálnější a méně unaven. Zvažuji o tom, že v léčbě budu pokračovat i nadále. Jelikož se mi zdá, že přípravek účinek má.

Laugher

20.01.2018
S Ajurvédským přírodním doplňkem stravy BGR-34EU jsem velmi spokojena a moc děkuji, že mám tu možnost ho otestovat a napsat svou recenzi. Líbí se mi, že je bez vedlejších účinků a že obsahuje spoustu rostlinných složek, takže za mě určitě doporučuji všem.

Lenka R.

19.01.2018
Dobrý deň, ďakujem za možnosť vyskúšať produkt. Po niekoľkých dňoch užívania som sa cítila lepšie, mala som pocit menšej únavy. Páči sa mi, že produkt nemá výraznú chuť. Určite je celkovo pre moje telo prínosom.
Nezaznamenala som žiadny pokles hodnôt cukru. Pravdepodobne by som si prípravok z toho dôvodu opakovane nekúpila vzhľadom na vyššiu cenu.
Komentář Aimil:
Dobrý den paní Lenko, testování probíhalo 1,5 měsíce. Opravdu zde je hodně parametrů, které to ovlivňují (hodnota glykovaného hemoglobinu, strava, cvičení/pohyb, doba trvání DM II), potom je to rostlinný doplněk stravy, podle Ajurvédy máme každý jinou konstituci - tedy jsme každý z "trochu jiného těsta", někdo reaguje na bylinky rychleji a jiný pomaleji s tím se nedá nic dělat. Zvláště při vyšších hodnotách glykovaného hemoglobinu to bude trvat déle. Co se týká ceny, tu jsme oproti původnímu nastavení snížili.

Kika92

19.01.2018
Dakujem za moznost vyskúsat tento bylinkový doplnok. Predtým som vobec nepocula o nej, ale urcite by som si kupila este.Bola som velmi spokojná. Pocitovala som príval energie, co si myslím je velké plus. Produkt nemá skoro vobec ziadnu chut-tiez pozitívum.

Miluš

19.01.2018
Předem chci poděkovat za možnost testování výrobku BGR-34EU. O přípravku jsem do té doby vůbec nevěděla. Přípravek v láhvičce mi příjemně voní. Cukr se trochu snížil. Ale bylo to přes Vánoce, myslím, že to bylo spíše způsobené Vánocemi (vidíte jak neříci, že si člověk dopřál více jídla, než měl), jinak by to mohlo být více.

Markét.maky

19.01.2018
Doplněk stravy nemá příliš výraznou chuť, což nevadí, jelikož se stejně zapíjí. Velmi oceňuji různé bylinky, které tělo i pročistí, což v dnešní době plné chemikálií není na škodu. Po užívání doplňku stravy jsem se cítila daleko lépe a víc plná energie.

Misisska

19.01.2018
Chuťově nijaký-polykáte tobolky s práškem z bylin, takže když ji nerozkousnete, nic necítíte. Jednou se mi podařilo tobolku prasknout omylem, ale bylinky naopak hezky voněly. Glykovaný hemoglobin (dle měření cca před dvěmi týdny jako samoplatce) klesl o dvě desetiny. Nevím, jestli je to jen tím, že jsem upravila jídelníček, nebo i tímto bylinným zázrakem. Přípravek je v plastové lahvičce. Myslím, že je to skvělá volba pro lidi, co chtějí pomoci svému zdraví pomocí bylinek.
Cena je trochu vyšší.
Komentář Aimil:
Co se týká ceny, tu jsme oproti původnímu nastavení snížili.

Mila 11

19.01.2018
Ajurvédský bylinný doplněk stravy BGR-34EU užívám, výsledky jsou pro mě úžasné, hlavně mě těší, že jsou to rostlinné extrakty z bylinek. Hodnota glykovaného hemoglobinu mi klesla z 79 na 52 a váha klesla o 3,5 kg. Myslím si, že výsledky by byly ještě lepší, kdyby nebylo vánoční období, na vánoce jsem si dopřávala dost sladké i když vím že ho nemohu. Ale i tak mám krásné výsledky, jsem šťastná a děkuji že jsem byla vybrána.

Adéla H.

18.01.2018
Měla jsem radost, že jsem byla vybrána k testování, dostal jej k Vánocům tchán. Je fajn, že je to přírodní doplněk stravy.
Přípravek je dost drahý, což by nevadilo, když by to za to stálo. Bohužel u tchána žádný, byť sebemenší pokles cukru nebyl zaznamenaný. Navíc je to prý děsně chuťově odporné.
Komentář Aimil:
Děkuji za hodnocení, paní Adélo, co se týká chutě, ano jsou to čisté rostliny, jsou tam i extrakty z kořene. Směs je ve své podstatě velmi hořká, ale naprosto čistá. Nejsou tam žádná aromata, dochucovadla, je to přírodní Ajurvédský doplněk stravy. Většina z nich jsou zacíleny na příčinu problému, jsou přírodní, tedy i tak chutnají. Co se týká posouzení poklesu krevního cukru u Vašeho tchána, můžete nám prosím poslat hodnoty glykovaného hemoglobinu před testováním a po testování? To je směrodatný parametr. Glykémie na lačno může být ovlivněna hodně vlivy a může hodně kolísat. Navíc je řada parametrů, které ovlivňují hodnotu glykovaného hemoglobinu: strava, cvičení/pohyb, doba trvání DM II, potom je to rostlinný doplněk stravy, podle Ajurvédy máme každý jinou konstituci - tedy jsme každý z "trochu jiného těsta", někdo reaguje na bylinky rychleji a jiný pomaleji s tím se nedá nic dělat. Zvláště při vyšších hodnotách glykovaného hemoglobinu to bude trvat déle.

Ajenka

17.01.2018
Dekuji za moznost vyzkouseni pripravku pro diabetiky, darovala jsem ho mamce. Chutove pry moc dobry neni, a dle letacku jsme asi cekali mnohem vice. Pokles hladiny cukru v krvy moc znatelny nebyl.
Vyssi cena. Pokles hladiny cukru v krvy temer neznatelny.
Komentář Aimil:
Děkujeme za Vaše hodnocení. Jak jsem psal dříve, u někoho se efekt projeví rychle a u někoho to chvilku trvá. Podle Ajurvédy máme každý jinou konstituci - tedy jsme každý z "trochu jiného těsta", někdo reaguje na bylinky rychleji a jiný pomaleji s tím se nedá nic dělat. My hodnotíme každý pokles jako pozitivní, když si uvědomíte co je na druhé straně mince. Ještě bych se rád zeptal, jestli ten pokles byl u glykémie na lačno nebo u glykovaného hemoglobinu? Děkuji

Kat007

16.01.2018
Radost z možnosti testování, zvláště proto, že v rodině máme více diabetiků a kdyby výrobek fungoval, strašně ráda bych jej nakoupila ostatním.
Bohužel dle měření se žádný zázrak nestal. Nicméně je pravda, že i paní doktorka informovala o tom, že takovýto přípravek je třeba užívat v delším časovém horzitontu, aby měl nějákou šanci se podepsat.
Komentář Aimil:
Ano, 1,5 měsíce je celkem málo, je potřeba to opravdu pojmout Ajurvédsky = celostně = jako na jeden celek, kde je všechno provázané. Doporučený postup je 1-0-1 po dobu prvního měsíce k současné terapii, kontrola, 2-0-2 druhý a další měsíce a až se to začne zlepšovat potom je možno (po konzultaci s lékařem) něco ubrat. Při současném vhodném stravování, přiměřeném pohybu a relaxaci. Ajurvéda s sebou přináší změny :)

Edarinka

13.01.2018
Měla jsem taky velkou radost, že to budu testovat.
Bohužel jsem už těžká diabetička a mně to nepomohlo hladina cukru se nezměnila, i když musím přiznat že v období vánoc jsem tak úplně dietu nedodržovala.
Komentář Aimil:
BGR-34EU je rostlinný Ajurvédský doplněk stravy, jako všechny rostlinné přípravky, mohou mít pomalejší nástup a delší doběh. Je jasné, že Vánoce jsou velkým lákadlem. Ajurvéda jako taková nabádá všechny k dietě = vhodnému stravování, pohybu a relaxaci (a to jak psychické tak i fyzické = masáže). Vánoce současně mohou být i stresující, což se také může negativně projevit. Také doba trvání diabetes bude mít vliv - když pomineme ostatní faktory, tak bude rozdíl u 10 let a 1 rok trvání DM2.

Janinka D.

11.01.2018
Byla jsem velice nadšena, že budu moci testovat tento prostředek ke snížení cukru. A to hlavně proto, že můj partner trpí cukrovkou a pícháme inzulín.
Bohužel musím konstatovat, že ani po pravidelné konzumaci přípravku BGR se hladina cukru dle glukometru nijak nesnížila. Při návštěvě diabetologa jsme se na tento doplněk stravy informovali. Bylo nám řečeno, že není nic zázračného a ani tento doplněk stravy není. Zdá se tedy, že zázračná je pouze cena nutná ke kůře.
Komentář Aimil:
BGR-34EU opravdu není zázračná pilulka, je to tradiční Ajurvédský doplněk stravy. Nechceme a nemůžeme přisuzovat zázračné působení. Složení je unikátní a vychází z Ajurvédské nauky. Rostliny a rostlinné doplňky stravy na každého mohou působit odlišně - I ve výsledcích klinické studie jsou rozdíly. Ajurvéda jako taková tvrdí, že každý jsme jiné unikátní tělesné konstituce.

Deeana

02.01.2018
Velmi účinný preparát pro snížení cukru v krvi u diabetiků. Zásadní v léčbě je užívat jej dle návodu a dlouhodobě. Má unikátní a vyvážené složení léčivých bylin. Už výraz ajurvédský mi dodává zaujetí a vím, že nemohu šlápnout při volbě tohoto produktu vedle.

Senddy

01.01.2018
Předem chci poděkovat za možnost testování výrobku BGR-34EU. Výhru jsem darovala své tetě, která je dlouholetá diabetička. Přípravku se ze začátku bála, ale začala užívat a za 14 dní šla k Dr. na cukr. Lékařka byla výsledkem mile překvapena, teta se přiznala co užívá a lékařka kroutila jen hlavou, prý se na to zaměří. Teta doporučuje
Jako negativum vnímám vyšší cenu.
Komentář Aimil:
V reakci na podněty k vyšší ceně jsme domluvili snížení ceny na 695,- Kč vč. DPH.

Lubomír Š.

29.12.2017
Mnohokrát děkuji za možnost otestovat tento bylinný doplněk stravy BGR-34EU. Během kontroly u mého lékaře byly zjištěny menší hodnoty cukru v krvi. Přípravek je sice dražší, ale určitě za to stojí - rozhodně ho doporučuji, protože zdraví je nadevše.

Na našem facebookovém profilu naleznete další hodnocení produktu BGR-34EU.

Vložení recenze k produktu BGR-34EU

Užíváte produkt BGR-34EU a chcete se s ostatními podělit o své zkušenosti? Zašlete nám vaši recenzi prostřednictvím tohoto formuláře a my ji na této stránce zveřejníme.

###message